unikt

Bevis

For hver mursten du køber tilbage fra banken, modtager du et nummereret bevis.

Se beviset

Spændende lodtrækninhg

Hvert bevis har et unikt nummer. Der udloddes løbende flotte kunst præmier

Se hvornår der sker noget

Som et symbol på dit medejerskab, har vi bestilt en særlige ÅVM mursten, som er på vej fra tegnværket

Nedbring gæld

Hvergang der købes en mursten, nedbringes kirkens gæld med kr. 5000, hvilket gør at vi kan lave meget mere kirke.

Vær med

En særlig

ÅVM Mursten

ÅVM

HVOR LANGT ER VI?

175.000 kr.

Om projekt: Vi køber kirken tilbage

FRIHED 24-7

Vi har lokaler, hvor vi kan rumme et stort børnearbejde, ALARM; og ALPHA kan mødes her på hverdagsaftner; vi kan lave koncerter og konferencer; vi kan lave 24-7 bøn; og vi har kontorfaciliteter til vores personale; og vi kan tilbyde Alpha Danmark en kontorplads og derved støtte op om Alpha og blive inspireret af denne forbindelse. Med andre ord, vi har en kirke, som vi har adgang til 24-7, året rundt! Det er vigtigt fordi vi gerne vil kunne være kirke hele ugen.

FLYT RESSOURCER FRA BANKEN TIL ÅVM

Vi betaler en høj rente, på en del af vores lån. Det er rigtig mange penge, som vi ikke er begejstrede for at betale! Banken er derimod meget godt tilfreds! Beløbet svarer jo til 1-2 ansatte, vi kunne have i kirken – de er i stedet ansat i banken.

Det er dyrt at låne i banken når man er en kirke.

EN SÆRLIG ÅVM STEN

Konkret foreslår vi at menighedens medlemmer sammen beslutter at fjerne gæld for 3 millioner kroner. Dette vil medføre en rentebesparelse på godt 200.000kr årligt.

Vi har bedt teglværket om at producere en særlig ÅVM sten, som vi sætter til salg for 5000 kr. pr sten. Stenene kommer nybagte fra teglværket om et par måneder. For hver sten der bliver solgt medfølger et signeret og nummereret dokument. Dette dokument fungere som et lod. Dette lod vil kunne blive udtrukket i forbindelse indvielsen af det store billede af Arne Hauge Sørensen og ved menighedsmødet til april. Der kommer bl.a. flere tryk af Arne Hauge Sørensen til udlodning mm.

GÅ SAMMEN OG TÆNK MED

Vi ved, at ÅVM er fuld af initiativ, skaberglæde og kreativitet. Vi tror på, at vi både kan afdrage mere på vores bygning og få det sjovere sammen. Find dine kreative talenter frem, og få dem i spil gerne sammen med andre. Lav en (sten-)støtte koncert, sælg hjemmebagte kager og boller efter en gudstjeneste, vask biler efter en gudstjeneste. Lej dig ud som børnepasser – og brug pengene til at købe en sten. Sælg dine kunstneriske kreationer, tegn menighedens børn og sælg tegningen til den stolte moder.... Mulighederne er uendelige, tænk med og byd ind med dine talenter.

SKAT HJÆLPER MED

Når en sten bliver solgt, så går det til at afbetale gæld her og nu. Det vil sige ÅVM sparer renter her og nu. Du kan vælge at give det som en gave til ÅVM og få fradrag efter de vanlige skatteregler. Det betyder at skattevæsenet ”betaler” 1/3 af de 5000kr. Én sten koster derfor reelt ca 3.500kr, når du oplyser cpr nummer i forbindelse med betalingen, idet kirken oplyser din gave til skattevæsenet.

Du kan være med

Hvis du ønsker at deltage ved at købe en eller flere sten, eller måske har en god ide.

Vi vil meget gerne høre fra dig. Udfyld formularen herunder, derefter kontakter vi dig.

Du er også velkommen til at skrive til aarhus@valgmenighed.dk eller at ringe på 8612 2835

Om projekt: Vi køber kirken tilbage