Kirke i mange farver.....

Hver onsdag samles en gruppe ÅVMere til lovsang og bøn om en fælles drøm for vores by og menighed: at de mange udlændinge, der opholder sig i vores by - kortere eller længere tid - må møde Jesus og vores menighed. At den “fremmede” må blive budt velkommen og kunne blive en del af et fællesskab.

Mange i Aarhus valgmenighed har på studie og arbejde kontakt til udlændinge. Nogle medlemmer har selv en anden baggrund end dansk. Andre igen trives med internationale miljøer, hvor der tales engelsk og nye venskaber opstår på tværs af kultur og baggrund. Målet med ÅVM International er danne samling og retning om et internationalt miljø i vores menighed. Konkret ønsker vi i løbet af foråret 2018 at have to månedlige engelsksprogede gudstjenester med tilhørende mindre fælleskaber. Rekrutteringen er i fuld gang: vil du være med - og bære med i teamet - så skriv til os på keld@valgmenighed.dk Enhver er velkommen til lovsang, bøn og bibel onsdage 20.00-21.30, Tingvej 44, Hasle.

HVAD SKETE I 2017

Vi begyndte at samles til bøn onsdag aften for at bede os “ind i Guds kald til os”.

HVOR MANGE DELTOG OG HVILKEN IMPACT FIK DET

Vi er netop gået igang og vi tror at bøn altid har stor “impact”!

PRIS

Foreløbigt ingen udover Kelds arbejdstimer

HVEM STÅR BAG Et team er ved at blive rekrutteret under ledelse af Sara & Keld Dahlmann.

TEAMETS VISION FOR 2018

Etablering af to månedlige gudstjenester