Profetisk forbøn

November 29, 2017

Har du brug for at blive fyldt på af Helligånden, er profetisk forbøn det helt rigtige sted for dig. Vi mødes d. 2. og d. 4. mandag hver måned, hvor vi søger Gud for ord/billeder og beder for hinanden. Der kræves ikke nogen særlige forudsætninger og enhver er velkommen.

Et møde med Guds kraft

Vi startede ”Profetisk forbøn” fordi vi savnede et miljø med fokus på Guds kraft og den profetiske dimension. Det var vores ønske, at søge ind i det nærvær af Gud, som vi havde mødt på f.eks. menighedslejr eller lignende samlinger. For selvom at Gud er alle steder, er der bare nogle gange et helt særligt nærvær, hvor han virker med sin kraft. Vi oplever oftest at folk får indre helbredelse, men beder naturligvis også for fysisk helbredelse og andre ikke-kropslige ting.  Der er ”helligåndsgaranti” hver gang vi mødes, om end at ånden virker på mange forskellige måder. Dette lige fra en stille berøring til en kraftig fysisk manifestation. Profetisk forbøn er et lille intimt miljø, hvor vi er 10-15 personer på en gennemsnitlig aften. Vi starter en aften med at vi i fællesskab søger Gud for ord og billeder. Efter ca. 30 minutter går vi ud i grupper af 4-5 personer og beder for hinanden. Vi slutter af med hygge, kaffe og kage. Der er 30-40 personer tilknyttet Profetisk forbøn.

Har eksisteret i godt 2 år og afholdes i kirkens lokaler hver måned d. 2. og d. 4. mandag kl. 19.30-22.00. Vi søger Gud for ord/billeder og beder for hinanden. Der kræves ingen særlige forudsætning og enhver er velkommen. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. Profetisk forbøn ledes af Stefan B. Thrane, Jacob Møberg og Klaus Engell Grøngaard.