Ægteskabskurset – 7 date-aftner

November 29, 2017

I efteråret har Alphas ægteskabskursus været afholdt i ÅVM for 4. gang. Også denne gang var der fuldt hold ved kursusstart.

For 4. gang blev i oktober og november måned afholdt kursus for forventningsfulde par, der var nysgerrige efter kvalificeret undervisning til inspiration til parforholdet. 14 par gennemførte kurset.

Denne gang var anderledes. De tidligere år har der fortrinsvis været par fra kirken eller fra andre kirker i byen, men denne gang kendte vi næsten ingen – folk fra byen uden særlig kirketilknytning havde fundet frem til kurset - prima via Facebook og gennem personlige anbefalinger!

Vi er stolte af, at vi også er lykkedes med at komme ud af kirken til byens familier – og æren kan bl.a. tilskrives et par i kirken, som generøst har doneret og udført FB-pushing/reklame til den målgruppe, som vi fandt relevante. Og tak til alle jer i kirken, der har anbefalet venner og bekendte at tage med på kurset! Tak for praktisk hjælp med bagning. – Og først og sidst tak til Gud, som er den der kalder og inspirerer!

Vi håber, at ÅVM´s egne medlemmer fortsat vil strømme til denne glimrende undervisning og forkælelse i de kommende sæsoner!

Tilbagemeldingen fra kursusdeltagerne har generelt været hver gang, at det bedste var de gode samtaler, som parrene førte med hinanden undervejs – rammen er lykkedes!

Bonusglæde: et ægtepar fra kurset i 2016 blev så begejstrede for kurset og konceptet, at de valgte at eksportere det til Gjellerup Kirke, Aarhus, hvor de selv kommer til daglig. De har også kørt kurset efter samme princip i år – med tydelig frugt til følge - det er en kæmpe opmuntring!

Ambitionen er, at 7-dateaftner kan køre mandage hvert år i oktober og november.

TEAM

Birgitte og Erik Futtrup, Maria Solhøj og Tobias Svinth, Anette og Allan Axelsen, Elin og Frede Donskov.