Unge der gør en forskel

I kirkens gymnasiegruppe UngVM sætter de selv planen for, hvad der skal ske. Den 8/11 gik vi på gaden for at hjælpe de hjemløse.

Når vi ikke skyder med maling eller skyder på teologer, så rækker vi ud til vores næste. Vi vil bare gerne gøre en forskel.

For et par uger siden fik vi samlet 6000 kroner ind på at producere 87 meter guirlande og nu formøbles en god portion af de penge på lange underbukser og vanter. Regitze har endda en ordentlig portion vinterjakker med hjemmefra oveni og så har vi brygget kaffe, bagt kage og smurt sandwiches til folk, der må siges at være værdigt trængende.

Mads Emil er på gaden hver onsdag, og får fermt sat os i gang. Vi er kommet lidt sent ud, så mange er allerede trukket ind i herbergerne, men rundt omkring begynder samtalerne så småt.

Nogle vil bare have en af de lune jakker, men andre har mere brug bare for at blive lyttet til og set i øjnene. Begge dele giver vi glad og gerne. En ung mand cirkler lidt rundt indtil Peter og Lukas går over til ham og får en lang snak over en varm kop kaffe.

Da vi går hjem igen, kan det mærkes at det også har gjort noget i os, at få lov at høre de svageste i samfundets historie og nu have set dem, man normalt prøver på at overse. Det har gjort en forskel - for både dem og os.

HVAD SKETE I 2017 UngVM mødtes hver onsdag til alt fra opdagelse i det profetiske til moskebesøg.

HVOR MANGE DELTOG OG HVILKEN IMPACT FIK DET Vi er cirka 10 hver gang fra meget forskellige hjem+venner fra klassen i ny og næ

HVEM STÅR BAG Teenlederen, fire frivillige ledere og ikke mindst de unge selv.

TEAMETS VISION FOR 2018 er at gøre en forskel for andre end os selv.