It’s all about LOVE

ÅVM har en lang historie med LoveWorks. Grundlæggerne af konceptet, Sue og Weyman Howard, var en del af ÅVM i flere år indtil 2010. Siden har der kørt adskillige kurser med mange deltagere, som har fået meget godt med. Igen i dette semester kører der et kursus. Her en update fra én af kursets ledere.

”Jeg er sammen med 6 andre ÅVM’ere med til at lede et LoveWorks-

kursus i kirken dette efterår. Kurset foregår over 8 aftener med 14 dages mellemrum. Her dykker vi ned i 1. Kor. 13 v. 4-7 og øver os i at modtage og give de forskellige dimensioner af Guds Kærlighed – såsom tålmodighed, mildhed osv.

Aftenerne består af lovsang, undervisning, gruppetid og fælles opsamling. Der er lidt over 30 deltagere på kurset, og vi oplever en stor åbenhed, både i form af engagerede gruppesnakke og lyst til at dele tanker og vidnesbyrd, når vi har plenumtid.

Det er tydeligt, at Gud arbejder i kursisterne, og det er en stor glæde at få lov at være vidne til. Kærligheden sætter os fri, og den udfordrer os samtidig.”