It’s all about LOVE


ÅVM har en lang historie med LoveWorks. Grundlæggerne af konceptet, Sue og Weyman Howard, var en del af ÅVM i flere år indtil 2010. Siden har der kørt adskillige kurser med mange deltagere, som har fået meget godt med. Igen i dette semester kører der et kursus. Her en update fra én af kursets ledere.

”Jeg er sammen med 6 andre ÅVM’ere med til at lede et LoveWorks-

kursus i kirken dette efterår. Kurset foregår over 8 aftener med 14 dages mellemrum. Her dykker vi ned i 1. Kor. 13 v. 4-7 og øver os i at modtage og give de forskellige dimensioner af Guds Kærlighed – såsom tålmodighed, mildhed osv.

Aftenerne består af lovsang, undervisning, gruppetid og fælles opsamling. Der er lidt over 30 deltagere på kurset, og vi oplever en stor åbenhed, både i form af engagerede gruppesnakke og lyst til at dele tanker og vidnesbyrd, når vi har plenumtid.

Det er tydeligt, at Gud arbejder i kursisterne, og det er en stor glæde at få lov at være vidne til. Kærligheden sætter os fri, og den udfordrer os samtidig.”

Andre indlæg

KONTAKT OS

Aarhus Valgmenighed

Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj

E: aarhus@valgmenighed.dk

T: 8612 2835

W: www.åvm.dk

  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle