Kantoriet har nu trænet over 100 lovsangsledere!

November 27, 2017

2017 var året, hvor Aarhus Valgmenigheds lovsangsskole rundede 100 deltagere siden opstarten i 2011. Arvid Asmussen gør status.

I september startede et nyt hold lovsangsledere deres skoleforløb på Aarhus Valgmenigheds lovsangsskole ”Kantoriet”. Dermed rundede skolen deltager nr. 100 siden opstarten i 2011 – en vigtig milepæl i visionen om at disciple og træne lovsangsledere i Danmark. Ud af de 100 deltagere har ca. 40 haft hjemme i den lokale menighed, resten er kommet hertil fra sognekirker, frimenigheder, missionsforeninger og frikirker i hele landet. Sidste år var der endda to deltagere med helt fra Bornholm!

I første del af forløbet giver vi særligt fokus til lovsangerens personlige discipelskab; vi er lovsangere før vi er lovsangs-ledere. Vi arbejder med åndelige discipliner, med deltagernes unikke nådegaver og kald. Hen ad vejen begynder vi så at fokusere mere på deltagernes musikalske kompetencer og deres åndelige lederskab i menighed. Vi arbejder også meget med sangskrivning. I foråret afsluttede vi forløbet med at indspille én af deltagernes nye sange. Se den her:

Jeg er stolt af at lede Kantoriet sammen med et stærkt team af lovsangsledere fra ÅVM - Karen Fischer og Helene Jørgensen – samt Malene Hvidberg og Joachim Hejslet Jørgensen fra Ålborg.

Læs mere om lovsangsskolen på www.kantoriet.dk eller følg Kantoriet på facebook

Kantoriet er et helt års forløb (sep-juni), som kombinerer 4 weekend-samlinger, online huddles hver 14. dag, samt praksis i deltagerens egen menighed. Der er pt. 8 deltagere på Kantoriet. Et fremtidsperspektiv er at tænke Kantoriet sammen med DanskOases kommende højskole (forventet opstart primo 2019). Kantoriet køres i partnerskab med DanskOase. Et nyt hold starter september 2018.