FORBØN - I´M IN IT FOR THE LOVE

November 27, 2017

Vi har haft fornøjelsen af at have besøg af Hans Berntsen 2 gange i det forgangne år. Sjældent har der været så mange gæster i vores menighed, og sjældent har vi fået lov at opleve over hundrede personer tager imod Jesus på en enkelt aften, ligesom det heller ikke er normalt at der er op til 2 timers kø til forbøn. Et festligt kaos af mennesker dybt berørt af Gud. Hans Berntsen kommer igen på besøg d. 30. Maj 2018.

Forbøn i ÅVM

Marius kom med på forbønsteamet i foråret 2017. Han er med til ”Bø

n på gaden”, og har i det sidste halve års tid, oplevet en nærmest explosiv vækst i den måde Gud bruger ham og taler til ham. Der sker virkelig noget, når vi vælger at stille os til rådighed for Gud og tjene med det Han har givet.

Gud fylder vores kop så det flyder over, med det vi har brug for, for at tjene Ham. Hvis du har lyst til at være med på forbønsteamet, skal du gribe fat i mig på linda@valgmenighed.dk.

Derudover er vi på forbønstteamet så heldige at få lov til at

gå med jer gennem glæde og sorg, op og ned ture. Vi får lov at se mange af de vidunderlige ting Gud gør i vores menighed.

Indre Helbredelse

Vi er en lille flok som har været i gang med indre helbredelse gennem de sidste par år. Kort fortalt går det ud på at få afsløret, hvilke løgne satan har fået held til at plante i vores liv. satan udnytter enhver tænkelig og utænkelig lejlighed i vores liv, til at få os til at tro på hans løgn. Men til hver en løgn har Gud en sandhed, som han glad og gerne giver til enhver der søger den. Vores liv bliver naturligvis noget anderledes hvis vi lever ud fra Guds sandhed om os, frem for hvad satan gerne vil have os til at tro.

Velkommen til et liv i frihed – Brug for hjælp? Skriv til linda@valgmenighed.dk.