81.367 kr. til trængte familier i Aarhus

I 2016 så Det Himmelske Juleshow dagens lys for første gang. ÅVM var stærkt repræsenteret både i planlægningen, på scenen og i kulissen. Da showet var en succes, kører vi på igen i år. Denne gang med to shows henholdsvis d. 15/12 og 16/12 kl. 19.30

Ideen bag Det Himmelske Juleshow opstod i Evangelisk Alliance i Aarhus. Fra starten deltog Jannik Bjerg og Johannes Thomsen i styregruppen som repræsentanter for ÅVM. Undervejs blev der kaldt mange flere frivillige ÅVM’ere ind i projektet.

Visionen bag Det Himmelske Juleshow er at hjælpe Kirkens Korshær og Frelsens hær med den økonomiske udfordring det er at tilbyde julehjælp til de mere end 500 trængte familier, som hvert år ansøger.

I år gentages succes med to shows i Citykirken og vi håber at fordoble overskuddet. Billetter kan købes på www.dethimmelskejuleshow.dk til 225 kr. pr. stk. Alle omkring showet er frivillige, så en meget stor del af billetprisen går direkte til julehjælp.

Det Himmelske Juleshow er et kæmpe vidnesbyrd om, hvad vi kan løfte sammen på tværs af kirker i vores by. Samarbejdet har været virkelig godt og givende og mindet os alle om, at vi har et kald til trængte mennesker i vores kære by.

 

FAKTA

Læs mere om Det Himmelske Juleshow på www.dethimmelskejuleshow.dk

Læs mere om Evangelisk Alliance på www.evangeliskalliance.dk

Andre indlæg