Fra ”uvidende” til lederaspirant

November 27, 2017

Marie Villadsen mødte i 2010, på en kold og stjerneklar nat, Gud på en bagtrappe ved hendes kollegium. Men først da hun flyttede ind hos et par ÅVM’ere i 2014 begyndte hun at få indblik i, hvad det vil sige at være en discipel af Jesus. I september meldte hun sig til Kaliber.

”Lige fra første dag på Kaliber, har jeg følt, at der sker store og spændende ting i mig. Jeg føler virkelig, at jeg udvikler mig som kristen. Jeg er godt i gang med at få et langt større indblik i hvad det vil sige at være discipel af Jesus. I løbet af den korte tid, jeg har været på Kaliber er der allerede sket vigtige forandringer i mig som person. Det har fået mig til at stille spørgsmålene: hvem er jeg?  Hvad er meningen med mit liv? Hvem er Gud og hvad betydning skal det have for mit liv at jeg er kristen?

Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at være på Kaliber. Her bliver jeg udfordret, får støtte, gode råd og hjælp til finde svar på alle mine spørgsmål. Kaliber får mig også til at søge svar på mine spørgsmål gennem Bibelen og igennem bøn.

Et ord der har motiveret mig er 1. Korinterbrev 15 v34: Kom nu til fornuft og forlad det vildspor, i er slået ind på. Det er jo en skændsel for jer, at nogle af jer er så uvidende om Gud.

Jeg glædes over at blive udfordret og udrustet på Kaliber.”

HVAD SKETE I 2017 vi afsluttede et hold med 12 deltagere og 10 nye kalibaler begyndte i september. Mange af de ledere, vi har i ÅVM i dag har på et eller andet tidspunkt været gennem Kaliber.

PRIS

Kaliber har hvert år givet et overskud, som er gået til løn inddækning. Mest gav det for år tilbage, da vi havde store hold på ca. 25 personer.

HVEM STÅR BAG

Nikolaj Sejer Hendriksen og Johannes Thomsen udgør teamet bag Kaliber. Desuden underviser forskellig stab og andre kirkeligt engagerede fra Danmark.

TEAMETS VISION FOR 2018

At blive ved med at give intensiv udrustning og se masser af frivillige begynde at tjene i Guds rige.