Økonomien løftes i flok

Gennem 2017 har vi løftet menighedens økonomi i flok. De gave-tilsagn som blev givet ved indgangen til 2017, ser vi løbende blive indbetalt, tak for jeres ansvarlighed. Derudover har vi løftet ekstra gaver i løbet af året ifm. kampagner. Vi gik sammen ind i 2017 med et stramt budget, og et fald i gave-tilsagn sammenlignet med 2015 og 2016. Derfor er det ekstra glædeligt, at opleve dette sammenhold omkring økonomien!

Et nødvendigt ekstra løft - tak for enhver gave!

På årsmødet i 2016 lancerede menighedsrådet kampagnen "Vi køber kirken tilbage". En kampagne med det sigte at nedbringe menighedens samlede gæld. Ved køb af en særlig ÅVM-mursten til 5.000 kr. har mange bidraget. Siden startskuddet lød er der købt mursten for 185.000 kr. Kampagnen fortsætter ind i 2018, læs mere og bidrag fortsat ved at klikke her.

I starten af efteråret stod det klart at vi havde brug for at forbedre menighedens likviditet. Menighedsrådet besluttede derfor at igangsætte en "Her og nu kampagne". Et konkret behov og mål om ekstra gaver for 250.000 kr. i løbet af september og oktober. For mig var det overvældende at opleve hvordan der dagligt blev indbetalt små og store beløb. Rigtig mange har støttet kampagne og da vi nåede deadlinen d. 15. oktober, var der kommet 249.941 kr. ind - WOW. En venlig person som var på kontoret, mente at et rundt tal var bedre og indbetalte 51 kr. og målet var 100% nået. For mig et vidnesbyrd om at Gud sørger for os. Tak for enhver gave!

I 2017 forventer vi samlet gaveindtægter og sponsorater for ca. 4.200.000 kr. Det er ca. 200.000 mere end vi budgetterede med ved årets indgang.

"Her og nu" kampagnen nåede målet på 250.000 kr.

Ved køb af en ÅVM-mursten, kan du stadig være med til at købe kirken tilbage fra banken. En mursten koster 5.000 kr.