CYKELrally 2019

+

ÅVM

OM LØBET

 

I forbindelse med Aarhus Valgmenigheds visionssøndag d. 16. juni afholder vi et cykelsponsorløb, hvor ryttere cykler for at samle penge ind til ÅVM og YFC's lokale projekt Wave. Cykelløbet afholdes i Åby Park kl. 13-14.

 

Udover indsamlingen til ÅVM og Wave, har rytterne også mulighed for at vinde gode præmier. Der er præmier på højkant til dem, der indsamler flest penge og til den person, som cykler flest runder. Som noget helt nyt i år uddeles også en præmie til en heldig sponsor, som kåres ved lodtrækning på dagen.
 

Alle er velkommen! Du kan medvirke i cykelløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, andre planer den dag eller ikke ejer en cykel. 

Du kan være rytter, sponsor eller tilskuer: 

Deltag med hele familien. #superdad

Rytter info

Som rytter skal du finde cyklen frem! Helst din bedste eller i hvertfald en som kan holde til en times rally. Du deltager på dagen, og cykler alt hvad du kan for at indsamle penge. Din personlige andel af indsamlingen afhænger af dine sponsorere. Dem skal du bruge tid på at finde inden løbet, og det kan gøres ved fx personlige henvendelser eller kreative indslag ved gudstjenester eller på Facebook. 

Sponsor info

Tilskuer info

Som sponsor har du en meget vigtig rolle i cykelløbet, for uden dig cykler rytterne forgæves. De er afhængige af din gavmildhed og støtte. Når du sponsorerer en rytter, informerer du dem om, hvor mange kr. du vil give pr. runde, de cykler. Du kan evt. deltage på dagen og heppe på din rytter, OG så er du samtidig med i lodtrækningen om en fed præmie. 

Til et cykelløb er der er altid brug for glade og passionerede tilskuere, som hepper på de hårdkæmpende ryttere. Hvis du har mod på at påtage dig den rolle, så medbring gerne flag, pompomer eller andet festligt, som kan give den rette stemning. 

Præmier

Præmier for flest indsamlede penge:

 

Nr. 1) Hovedpræmien er en spritny Apple Ipad 9,7" med 128 GB. 

Nr. 2) Antivirus fra Åbyhøj Data, müsli fra Emerys Åbyhøj og gavekort til Koc Kebab Åbyhøj

Nr. 3) Antivirus fra Åbyhøj Data og müsli fra Emerys Åbyhøj

Der vil også være en præmie til den, der cykler flest runder samt en præmie til en heldig sponsor af løbet. Disse offentliggøres snart! 

STØT EN RYTTER som sponsor

Aarhus Valgmenighed

Mjølnersvej 6

8230 Åbyhøj

Læs mere www.åvm.dk

YFC Danmark

Skt. Pauls Gade 11A

8000 Aarhus

Læs mere www.yfc.dk

ARRANGØRER