Cycle_edited.jpg

SEP.

2019_YFClogo_Large_white.png

+

hvis aavm logo.png

ÅVM

27

VISIONSSØNDAG

GRILL

CYKELLØB

OM LØBET

 

I forbindelse med Aarhus Valgmenigheds visionssøndag d. 27. sep. afholder vi den legendariske grillfest med cykelløb, hvor ryttere cykler for at samle penge ind til ÅVM og YFC's. Cykelløbet afholdes i Åby Park kl. 13.30-14.30

Udover indsamlingen til ÅVM og YFC, har rytterne også mulighed for at vinde gode præmier. Der er præmier på højkant til dem, der indsamler flest penge, sem ere længere nede. Ruten er 1 km lang og der cykles i én time. 
 

Alle er velkommen! Du kan medvirke i cykelløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, andre planer den dag eller ikke ejer en cykel. 

Du kan være rytter, sponsor eller tilskuer: 

cup-of-jo-bikes-8-3.jpg

Deltag med hele familien. #superdad

Rytter info

Som rytter skal du finde cyklen frem! Helst din bedste eller i hvertfald en som kan holde til en times rally. Du deltager på dagen, og cykler alt hvad du kan for at indsamle penge. Din personlige andel af indsamlingen afhænger af dine sponsorere. Dem skal du bruge tid på at finde inden løbet, og det kan gøres ved fx personlige henvendelser eller kreative indslag ved gudstjenester eller på Facebook. 

PræmieR UNDER 15 år

Præmie for flest indsamlede penge, ryttere under 15 år.

Samsung Galaxy A51 128GB Sort

Værdi: 2.789 kr. 

Læs mere

Sponsor info

Tilskuer info

Som sponsor har du en meget vigtig rolle i cykelløbet, for uden dig cykler rytterne forgæves. De er afhængige af din gavmildhed og støtte. Når du sponsorerer en rytter, informerer du dem om, hvor mange kr. du vil give pr. runde, de cykler. Du kan evt. deltage på dagen og heppe på din rytter, OG så er du samtidig med i lodtrækningen om en fed præmie. 

Til et cykelløb er der er altid brug for glade og passionerede tilskuere, som hepper på de hårdkæmpende ryttere. Hvis du har mod på at påtage dig den rolle, så medbring gerne flag, pompomer eller andet festligt, som kan give den rette stemning. 

PRÆMIER

15 ÅR og op

Præmie for flest indsamlede penge, ryttere på 15 år og opefter. 

JP Australia SUB fra Molssport

Værdi: 5.000 kr. 

Læs mere

hvis aavm logo.png

Aarhus Valgmenighed

Mjølnersvej 6

8230 Åbyhøj

Læs mere www.åvm.dk

2019_YFClogo_Large_white.png
white.png

YFC Danmark

Skt. Pauls Gade 11A

8000 Aarhus

Læs mere www.yfc.dk

ARRANGØRER