FAMILIEMINISTERIET

Familieministeriet blev dannet i foråret 2018 og har som fokusområde familieområdet i ÅVM. Teamet udgøres af Merete Dalsgaard, Jane Baumgartner og Johannes Thomsen.

Familieministeriets vision er: ”Sunde familier – i krop, sind & Ånd”. Vi har brugt nogle måneder på at undersøge hvilke områder, der er særligt afgørende for familier at arbejde med for at udvikle sig sundt og kommet frem til følgende:

• KROP

• Kommunikation/konfliktløsning

• Vision og værdier i familien

• Rytmer og time management i familier

• SIND

• Sund identitet (selvbillede, seksualitet/køn)

• Personlighedstyper/de 5 kærlighedssprog

• Parforhold

• ÅND

• Åndelige discipliner

• Fælles mission og tjeneste som familie

• Karismatik i familien

Vores plan er ud over de kommende år at udvikle forskelligartede ressourcer og tilbud på hver af disse område. Det kan være foredrag, (video-)undervisning, smågruppematerialer, osv. Enhver ÅVM’er der måtte have lyst til at bidrage med faglige eller øvrige kompetencer er meget velkommen!

Af highligts fra årets øvrige arbejde vil vi nævne:

• Far/barn sheltertur. Festlig tur, hvor det var godt, at mor ikke var med

• Foredrag om Bedre Sex med Steen Kruse

• Foredrag med Rachel Turner om ”Tro Derhjemme” om, hvor vi som forældre håndterer det kæmpe ansvar det er, at vi har det primære ansvar for vores børns trosoplæring. Foredraget kan ses her: