Lejr i 16-miljøet

Af Emil Rindom

Traditionen tro (i hvert fald hvis noget er en tradition efter 2 år) afholdt vi d. 26.-27. oktober 16-lejr på Jakobskolen. Mange frivillige havde forberedt hver sit område, og rammerne var sat til en god weekend.

Og en god weekend blev det! Målet med lejren er for det første at skabe fællesskab ind i 16-miljøet, og vi oplever at mange nye relationer startes og udvikles her. Med fællesskabet i centrum ønsker vi at tilbede Jesus og opmuntres til livet som disciple af ham. Det blev smukt eksemplificeret allerede fredag aften, hvor vi på Jakobskolens loft nærmest sad på lårene af hinanden, mens vi lyttede til HC’s stærke tale om de kristne fællesskab og blev ledt af Arvid i lovsang. Det giver håb for fremtiden at mærke, hvordan vi kan stå sammen om Jesus, og der er store forventninger til den tid, som venter, med HC som præst.

Lørdag startede vi ud med brunch, hvorefter eftermiddagen gik med spændende inputs. Særligt spændende blev det, da Sarah Thun havde samlet et debatpanel til en snak om kald og arbejde. Alle oplæg i løbet af lejren var fra ÅVM-folk, og det blev tydeligt at se, at vi som kirke er velsignet med en enorm visdom og åndelig styrke.

16-miljøet er meget mere end studerende, og det så vi også på lejren. Der var deltagelse fra unge fra UngVM, folk på den gode side af 30, internationale og selvfølig en masse studerende.

Til lejrens sidste møde talte Keld, og vi blev sendt afsted fra lejren med håb for vores by og kirke. Vi håber, at det fællesskab, som 16-lejren dannede ramme omkring, vil blive til velsignelse ind i kirken og ud i Aarhus.