BESØG AF HANS BERNTSEN

Af Linda Gadsbøll

Vi har haft et enkelt besøg af Hans Berntsen i det forgangne år. Det var en dejlig aften med virkelig mange gæster. Folk startede med at komme et par timer før mødet startede, og parkeringspladsen var forvandlet til picnic område, for gæster der havde medbragt madkurve.

Hans Berntsen har en dejlig simpel måde, at bringe et meget kraftfuldt budskab. Nemlig at det hele kan være lige meget, hvis vi ikke har Jesus i hjertet. Det er også lige meget om vi bliver helbredt. Jesus er vigtigst. Der opstår jo et herligt kaos, når 300 mennesker gerne vil bedes for på en gang. Kirken er fyldt med mennesker, der er dybt bevæget af Guds nærvær.

Jeg bed særligt mærke i 2 fyre der sad på balkonen. De stak ud af mængden, fordi de havde større muskler end de fleste i ÅVM, og den ene havde netundertrøje på, begge med tatoveringer op ad halsen. Den ene havde jeg set før i kirken, og da han var blevet bedt for, kom vi til at stå ved siden af hinanden, ved siden af alteret. Så var det netundertrøje fyrens tur til at blive bedt for. Ham der stod ved siden af mig sagde:” Kom så, ta´ ham”. Så sagde han henvendt til mig: ”Frederik (netundertrøje fyren) har problemer med diskos i ryggen. Han er så skeptisk, tror kun på det han kan se og høre. Kom så Gud! Ta´ ham så”. Inden jeg kunne nå at sige noget, kom Frederik hen til os. Han så helt forvirret ud, og kiggede på hans ven, som sagde:”Hva så?” Frederik: ”Jeg koger og det hele snurrer rundt inden i mig”. Jeg sagde: ”Nå, det er Helligånden du kan mærke!” Frederik så på mig, med et blik der udtrykte alt muligt på en gang, og sagde: ”Jeg skal have noget frisk luft!”

Jeg har ikke set dem siden, men sikke en dejlig oplevelse, at være vidne til de to venners møde med Gud. Og vidunderligt at se hvordan Gud drager og forvandler mennesker.