ÅBen himmel - alt kan ske

Af Linda Gadsbøll

Vi har haft 6 Åben Himmel aftner i 2018.

Vi har Åben Himmel, fordi vi længes efter at se mere af, hvad Gud gør. Det betyder jo også, at vi har en dyb følelse af, at vi ikke får det hele med. Der er mere, og vi vil have del i det.

Hvad er det for noget mere?

Det er først og fremmest en tættere kontakt og kommunikation med Helligånden. Vi længtes efter at se helbredelser og mirakler. Vi længtes efter at blive overøst af Guds kærlighed, se mennesker blive sat fri og at se nådegaverne blive forløst og brugt. Vi ønsker at træde ud i den autoritet, vi ved, Jesus har efterladt til os, men som måske er en lidt svær og uhåndterbar størrelse.

Vi vil ikke lade os stoppe bare fordi det er svært. Vi vil mere!

Åben Himmel er et sted, hvor vi bliver undervist, og får lov til at øve os. Vi har øvet os i at bede for hinanden, profetere over hinanden, og i at bede til helbredelse.

Kent fra Randers Husmenighed blev bedt for i foråret til Åben Himmel. Han havde sukkersyge samt var indstillet til en knæoperation, fordi han havde smerter i knæene. Vi bad for begge dele. Smerterne i knæene forsvandt, og hans knæ har det godt den dag i dag. Men sukkersygen. Den blev.

Her i oktober til Åben himmel, bad vi så igen for Kent´s sukkersyge. Mens vi bad, mærkede Kent en varme der bredte sig fra baghovedet, ned over nakke og ryg. Vi der bad for ham oplevede også den varme, som om den strømmede fra ham over i vores hænder.

Til Åben Himmel bliver der lidt uro, når vi er mange, der beder højt i det samme rum. Sådan var det også denne aften. Så jeg kan ikke koncentrere mig om at bede, og Helligånden siger til mig, at jeg skal bede i tunger. Jeg spørger Kent, om det er okay, og han siger ja. Så jeg beder løs, det bedste jeg har lært. Da jeg er færdig, ser Kent på mig og siger at han kunne forstå det hele.

I tungetalen fortalte Helligånden Kent, at hans far elskede ham meget højt, og at han havde fortrudt alle de tæsk han gav Kent, når han var fuld. 5 dage forinden var Kents far død. Gammel og syg. Kent havde aldrig vidst, at hans far elskede ham, havde aldrig oplevet farens kærlighed. Faren havde været alkoholiker livet igennem, så Kent havde fået mange tæsk gennem opvæksten. Han hadede faren op gennem voksenlivet, og havde først tilgivet ham, da Kent for en 7-8 år siden gav sit liv til Jesus.

Midt i alt dette glemte vi alt om sukkersygen. På vej hjem, så Jane Baumgartner et billede af en bugspytkirtel. Når man har sukkersyge, så er det bugspytkirtlen, der ikke virker. Mens hun kørte, skiftede bugspytkirtlen farve og blev helt grøn. Det gav hende en stærk følelse af at hun vidste at han var blevet helbredt.

Kent er ivrigt i gang med at måle sit blodsukker, og så må vi vente og se hvad der sker. Indtil videre er han ikke helbredt endnu.

Tak Jesus for din helbredelse. Tak Helligånd for dit trofaste nærvær. Far, tak for din kærlighed.

Vi fortsætter med Åben Himmel i foråret, så hold godt øje kalenderen.