Det himmelske juleshow

Kirkens korshær og Frelsens hær har ikke kunne følge med efterspørgslen på julehjælp I Aarhus de senere år. Overskuddet fra Det Himmelske Juleshow d. 15. og 16. december 2017 gav et overskud på 147.300 kr. Det beløb betød, at ca. 150 flere familier kunne gøre julen til noget afvekslende fra en presset hverdag, og at familiernes børn ikke behøvede lyve overfor klassekammerater om, at de da også havde fået julegaver.

Det Himmelske Juleshow vil i år gå i luften for tredje gang. Der er mange ÅVM’ere involveret i både planlægningen og afviklingen. Showet er et kæmpe vidnesbyrd om, hvad der sker, når forskellige kirker i Aarhus lægger kræfter et fælles projekt for de trængte familier i byen.

For mange ÅVM’ere kan det være vanskeligt at forstå, at der kan være så mange pressede familier i vores egen by. Men de er der, og de er taknemmelige for enhver håndsrækning, socialt som økonomisk.

Vi håber, at Det Himmelske Juleshow 2018 vil give et endnu større overskud og en øget bevidsthed om de mange trængte familier i Aarhus. I år glæder vi os specielt over, at firmaer begynder at sponsorere os.

Vi håber mange ÅVM’ere vil støtte op om sagen og deltage i dette års storslåede show. Køb din billet på www.dethimmelskejuleshow.dk

Har du lyst til at være frivillig omkring Det Himmelske Juleshow kan du kontakte Johannes Thomsen