Hjertelig velkommen til årsrapporten 2018

​​På dette site har vi samlet en række artikler, der udtrykker det engagement, der til hverdag er med til at skabe Aarhus Valgmenighed. Det er en stor velsignelse at læse igennem, og samtidig fornemme, at der er endnu flere historier, der kunne være blevet fortalt.

I 2018 har vi arbejdet med at forny vores vision, som blev præsenteret på visionssøndagen i september. Vi har ønsket at bevare rammen omkring vores nuværende vision, da det er vores oplevelse, at den på mange måder beskriver det engagement, der er i ÅVM. ”Med Gud – for Aarhus og verden” er skabt som en bred, åben ramme, som vi i de kommende måneder og år, sammen skal udvikle indholdet og udtrykket af. Jeg håber, at du har lyst til at være med til dette.

Igennem året har vi på forskellige måder efterset og undersøgt, hvor vi er som kirke. Blandt andet har Johannes Thomsen kortlagt de mindre fællesskaber, der findes i ÅVM. De helt overordnede tal er, at der er 15 klynger og 30 cellegrupper i ÅVM. Det er for mig opmuntrende, at så mange fællesskaber, er med til at skabe rammen om det vi er. Det store fællesskab er nødt til at komme til udtryk i små fællesskaber, for at kunne skabe nærhed, medvandring, tro og fællesskab. Derfor vil vi også fortsat arbejde for at der skabes flere fællesskaber i menigheden, og særligt også på tværs af generationer.

Jeg glæder til at møde jer alle på årsmødet, hvor vi kikker tilbage på året og sammen kan vende blikket mod det vi drømmer om for fremtiden. Jeg vil for mit vedkommende fremlægge de perspektiver, som jeg ser for ÅVM og sætte fokus på de områder, jeg håber, der kommer til at kendetegne os i de kommende år.

Ud over artiklerne så finder du også dokumenterne til årsmødet her på siden. Budgetter, præsentation af kandidater til MR valget, statistik og dagsorden. Jeg håber, at du har tid til at kigge dem igennem inden vi mødes d. 1. december

Mange hilsner

Michael Sjælland