KLYNGE: UNIK

I klyngen Unik hjælper vi til med praktisk arbejde ude på krisecenteret for voldsramte kvinder. Vi tager derud på alle klyngesøndage (11 gange i året) og hjælper med at skabe gode rammer for kvinderne og børnene derude ved simple ting; som at male murene, sætte hylder op eller plante tomatplanter i drivhuset.

Sidste gang vi var på krisecenteret brækkede vi et træhylder og båse ned i et gammelt lagerrum. Rummet skal bruges som nyt motionsrum, og de skal lave det gamle om til et legerum til børnene. De er altid så taknemmelige for al den hjælp vi kan give. Tak til alle, som har givet møber og legetøj til arbejdet derude, det er til stor gavn for de kvinder der ikke har noget selv.

Desværre kan vi ikke alle være med på krisecenteret da børn ikke kan komme med pga. tavhedspligt. Vi har mange børn i klyngen, 12 i alt da vi var flest og 14 voksne. Så hele klyngen mødes senere på søndagen og nyder resten af eftermiddagen sammen ofte med kage og en tur på legepladsen.

Udover søndagen, mødes vi som klynge en gang i måneden på en torsdag. Der er plads til hele familien, med fællesspisning, lovsang for voksne og børn og måske lidt undervisning.

En aften jeg husker er hvor vi havde Anders Michael ude og snakke om nådegaver, vi delte vores egne gaver og drømme, og havde tid til at bede og velsigne hinanden. Dejligt når vi kan nyde og bede for hinandens hverdag og også drømme om fremtiden.

Vores vision som fællesskab er at vandre med hinanden, dele liv og dele Guds kærlighed, både med hinanden og med folk der ikke kender ham.