Kantoriet / kaliber

Gennem de sidste syv år har ÅVM-skolerne, Kantoriet og Kaliber, kørt intensive udviklingsforløb for henholdsvis lovsangere og ledere. Begge af skolerne har haft mere end 100 personer igennem. Effekten har kunnet aflæses ved, at en stor del af de frivillige lovsangere og ledere i ÅVM har været med på et skoleforløb.

Skolerne har også tiltrukket folk fra andre menigheder i et bredt udsnit af Oasemenigheder, frikirker og folkekirke. Vi har gennem årene fået stor anerkendelse fra disse menigheder om, at de var glade for at kunne sende folk af sted på Kantoriet og Kaliber.

De sidste to år er antallet af deltagere på skolerne desværre dalet, og vi har vurderet, at tiden var moden til at gennemtænke, hvordan ÅVMs intensive udrustningsforløb fremadrettet skal se ud. Derfor holder Kantoriet og Kaliber pause på ubestemt tid indtil en ny model er klar. Indtil dér, glæder vi os over frugterne, som skolerne har sat.

For mange ÅVM’ere kan det være vanskeligt at forstå, at der kan være så mange pressede familier i vores egen by. Men de er der, og de er taknemmelige for enhver håndsrækning, socialt som økonomisk.

Vi håber, at Det Himmelske Juleshow 2018 vil give et endnu større overskud og en øget bevidsthed om de mange trængte familier i Aarhus. I år glæder vi os specielt over, at firmaer begynder at sponsorere os.

Vi håber mange ÅVM’ere vil støtte op om sagen og deltage i dette års storslåede show. Køb din billet på www.dethimmelskejuleshow.dk

Har du lyst til at være frivillig omkring Det Himmelske Juleshow kan du kontakte Johannes Thomsen