PROFETISK FORBØN

Vi mødes i kirkens lokaler d. 2. og d. 4. mandag hver måned kl. 19.30-22.00, med tjek-in fra kl. 19.00. En aften starter med at vi, ca. 45 minutter i plenum, søger Gud for ord og billeder. Herefter går vi ud i mindre grupper og beder for hinanden. Kl. 21.30-22.00 er der hygge og fællesskab med kaffe og kage. Vi er ca. 15 personer pr. gang og ca. 40 personer er tilknyttet. Enhver er velkommen, og der kræves ikke nogen særlige forudsætninger.

Profetisk forbøn ledes af: Stefan B. Thrane og Marius Sye Rasmussen.

Stefan (33): Jeg er kommet i Aarhus Valgmenighed siden 2013 og er ved at uddanne mig til radiograf. Det åndelige har altid været naturligt for mig, og jeg er tiltrukket af den overnaturlige side af Gud. Til profetisk forbøn øver vi os i at lytte til Gud for ord og billeder. Som udgangspunkt kan man ikke gøre noget forkert, da vi ser profetisk forbøn som en ”legeplads”. De ord og billeder, vi deler, skal dog som udgangspunkt være opbyggende eller trøstende. Der er desuden tavshedspligt, så personlige bedeemner ikke deles andre steder.

Marius (50): Jeg er kommet i Aarhus Valgmenighed siden 1999 og er uddannet diakon. Til daglig arbejder jeg som tømrer. Jeg startede med at opsøge det profetisk, fordi jeg syntes, det var spændende. Herefter udviklede det sig, og jeg er overrasket over, hvor meget det profetiske har betydet for min vandring med Gud. Det har gjort en kæmpe forskel, at lære at høre Guds stemme. Øvelse betyder mere, end jeg nok havde forestillet mig. Både selve det at lytte til Gud, men også måden, man siger de ord og billeder videre man får.